08 Mart 2016 Salı 12:33
Kültür Ve Turizm Bakanı Ünal'dan Fedakar Öğretmene Plaket

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bitlis'in Tatvan ilçesinde "Tarihe Yolculuk" Projesi ile 600 öğrenciyi sinemayla buluşturan Yoncabaşı Köyü Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mihraç Kulu'ya plaket verdi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İlçe Kaymakamı Murat Erkan ve projenin koordinatörü ve sponsoru Mihraç Kulu'nun, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile görüştüğü belirtildi.

Kaymakam Erkan ve Kulu'yu makamında kabul eden Bakan Ünal'ın da ziyaretten memnuniyet duyduğu belirtilen açıklamada, "Ziyarette kaymakamımız, Bakan Ünal'a ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtan bir tablo takdim etti. Bakanımız da kaymakamımıza çeşitli hediyeler verdi. Ardından bakanımız öğrencileri sinemayla buluşturan Kulu'ya da örnek girişiminden ötürü plaket verdi" ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 08.03.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.