13 Nisan 2015 Pazartesi 13:30
LC Waikiki Adilcevaz'da anaokulu yapacak

BİTLİS - Türkiye Kızılayı İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım öncülüğünde, LC Waikiki çalışanlarının desteğiyle  Adilcevaz'a 3 derslikli anaokulu yapılacağı bildirildi.

Adilcevaz  Kaymakamı Özer Özbek, yaptığı açıklamada, Türkiye Kızılayı İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım öncülüğünde LC Waikiki çalışanlarının destekleriyle ilçeye yapılacak anaokulunun protokolünü imzaladıklarını söyledi.

Emeği geçen hayır sahiplerine teşekkür eden Özbek, şöyle konuştu:

"İlçemiz TOKİ bölgesine bir anaokulu şarttı. İlçemize ve bölgemize bu tür hayır sahiplerinin daha fazla hizmet etmesini ve hayır işlemesini umut ediyorum. Adilcevazlı iş adamı Enka Toğal ilçemize yapılacak okulun altyapı hizmetlerini, çevre düzenlemesini  ve ihata duvarını üstlendi. Okulun yapımını üstlenen LC Waikiki çalışanlarına, LC Waikiki Genel Müdürü Vahap Küçük'e, Türkiye Kızılayı İstanbul İl Başkanı Yıldırım ile ekibine ve Adilcevazlı iş adamı Toğal'a teşekkür ediyorum."

Türkiye Kızılayı İstanbul İl Başkanı Yıldırım ise anaokulu Bitlis'in bir ilçesine yapmak istediklerini ve Kaymakam Özbek'in girişimiyle okulu Adilcevaz'da yapma kararı aldıklarını belirtti.

Kızılay'ın sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde yardıma muhtaç insanlara destek verdiğini anımsatan Yıldırım, yardım anlamında bölge için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

LC Waikiki Adilcevaz'da anaokulu yapacak

LC Waikiki Adilcevaz'da anaokulu yapacak

LC Waikiki Adilcevaz'da anaokulu yapacak

LC Waikiki Adilcevaz'da anaokulu yapacak

Son Güncelleme: 13.04.2015 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.