17 Mayıs 2015 Pazar 00:22
Lise öğrencilerinin cep telefonlarını gasbedenler tutuklandı

BİTLİS - Bitlis'te 3 lise öğrencisini darbettikten sonra cep telefonlarını gasbeden 2 şüpheli tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis merkezdeki bir lisede okuyan 3 öğrenciden zorla para isteyen iki şahısın, para olmayınca öğrencilerin cep telefonlarını gasbettiği belirtildi.

Öğrencilerin okuduğu lisenin önüne araçla giden iki kişinin, öğrencileri araçla boş bir araziye götürdüğü bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Cep telefonlarını alan bu şahıslar, öğrencileri darbettikten sonra olay yerinden ayrılmışlar. Öğrencilerin polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını beyan etmesi üzerine, çalışma başlatan ekiplerimiz önce suçun işlenmesinde kullanılan aracı ve sonra da 2 şüpheliyi olayda kullandıkları levye ve gasp ettikleri cep telefonlarıyla yakalamıştır. 'Birden fazla kişiyle yağma' suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır."

Son Güncelleme: 17.05.2015 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.