14 Mayıs 2016 Cumartesi 10:38
Lys Öğrencilerine Moral Ve Motivasyon Eğitimi

 Eğitimci-Yazar Halit Ertuğrul, Ahlat ilçesinde Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek öğrencilere yönelik "Başarıda Moral ve Motivasyon" konulu konferans verildi.

Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda 11'nci ve 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konferans öncesinde kısa bir konuşma yapan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, LYS’ye girecek öğrenciler için düzenlenen bu konferansın oldukça faydalı olacağına inandığını söyledi.

Daha sonra koneransa geçen Halit Ertuğrul, öğrencilere başarılı olmanın sırlarını anlattı.

Başarı için moral ve motivasyonun yüksek tutulması gerektiğine işaret eden Ertuğrul, şunları kaydetti:

"Öğrenciler derslerde öğretmenlerini dinlerse, önemli gördüğü yerleri not alırsa ve o notları evde tekrar eder eksiklerini giderirse başarısızlık söz konusu olmaz.Başarıyı elde etmek için öncelikle başaracağımıza inanmalıyız. İnanmadığımız hiçbir şeyde başarılı olamayız."
 

Son Güncelleme: 14.05.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.