10 Haziran 2015 Çarşamba 17:56
Milletvekili genel seçiminin ardından

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim süresince kendilerine destek olan seçmenlere ve teşkilata teşekkür etti.

Demiröz, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'ye 13 yıl boyunca iktidar olma imkanı veren halkın, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde yine büyük destek verdiğini belirtti.

Halkın AK Parti'yi açık ara seçimin kesin galibi yaptığını kaydeden Demiröz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"2011'de verilen milletvekilliği görevini şeref ve onurla yürüttüm. Temsil ettiğim Bitlis halkını hiçbir zaman mahcup etmedim. Halkımızın gösterdiği teveccühle ikinci kez ilime hizmet etme imkanı buldum. Yeni dönemde aynı kararlılıkla daha fazla çalışarak Bitlis'e ve ülkeme hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesileyle bizden desteklerini ve dualarını esirgemeyen çok değerli Bitlisli hemşerilerime, mensubu olmaktan onur duyduğum AK Parti camiasına, gece gündüz demeden ailesinden, işinden, eşinden, çocuklarından fedakarlık ederek her an yanımızda olan, emek veren teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 7 Haziran seçimlerinin ilimize, ülkemize ve bize umut bağlayan mazlumlara hayırlar getirmesini diliyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Son Güncelleme: 10.06.2015 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.