19 Mayıs 2015 Salı 13:17
Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

BİTLİS  - Gençlik Haftası dolayısıyla Tatvan ilçesinde yapılan Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Yarışması'na, 5 ilden 18 sporcu katıldı.

Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonuyla Yaşam Alışveriş Merkezi önünde düzenlenen yarışmaya, Bitlis, Kars, Ardahan, Iğdır ve Van'dan 2'si kadın 18 sporcu katıldı.

18 sporcu madalya aldığı yarışmada, sporculardan 9'u kemer, 9'u ise kupa aldı.

Halkın ilgi gösterdiği etkinlikte, Bitlis'ten müsabakalara katılan 8 sporcudan 6'sı rakiplerini yenerek kemer almaya hak kazandı.

Şampiyonanın tamamlanmasının ardından, Kaymakam Murat Erkan, İlçe Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve kurum amirleri tarafından sporculara ödüller verildi.

Ardından sporcularla halı saha maçına katılan Kaymakam Erkan, Gençlik Haftasının bütün gençlere hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, hafta boyunca 16 farklı etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Etkinliklerin, Tatvan Kaymakamlığı koordinasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sorumluluğunda ve Tatvan Belediyesinin katkılarıyla düzenlendiğini belirten Erkan, şöyle konuştu:

"Muay Thai Doğu Anadolu Kemer Şampiyonası yapıldı. Bu şampiyonaya Bitlis, Kars, Ardahan, Iğdır ve Van'dan sporcularımız katıldı. Etkinlikleri düzenlerken temel amacımız, halkı etkinliklere katmaktı. Sahilde ve alışveriş merkezi önünde yapılan etkinliklere, yoğun katılım oldu. Gençlerin önemine her fırsatta değiniyorum. Gençlerimize imkan verelim, önlerini açalım ve bunun karşılığını çok kısa sürede görürüz. Bunu da yaşayarak görüyoruz zaten. Az kaynaklarla önünü açtığımız gençler, bize 6-7 ay gibi kısa bir sürece Balkan şampiyonluğunu getirdi. Böylece kendilerini de bizleri de mahcup etmediler."

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası

Son Güncelleme: 19.05.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.