10 Mart 2016 Perşembe 15:33
Mutki'de 'Kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun' Kampanyası

 Mutki Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Genç Gönüllüler'' projesi kapsamında, "Kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun" kampanyası başlattı.

Mutki Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklama, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak, köy okullarındaki kütüphanelerin öğrenciler tarafından etkin kullanımını sağlamak amacıyla kitap toplama kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Okunan ve kullanılmayan kitaplardan öykü, roman, şiir, dergi gibi başkalarının da faydalanabilmesi amacıyla bağışlanan kitapları, Halk Eğitimi Merkezinde topluyoruz. Sizler de hem kitap toplama hem de toplanan kitapların ihtiyacı olan okullara dağıtılmasında görev alarak, bu gönüllü hareketin bir parçası olabilirsiniz. Kitaplarınızı bağışlamak veya toplanan kitapların dağıtımında gönüllü olarak görev almak istiyorsanız Halk Eğitim Merkezindeki proje birimiyle iletişime geçebilirsiniz."

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.