22 Ocak 2016 Cuma 17:23
Öğretmenler Okullarını Resimlerle Süsledi

  Adilcevaz ilçesi Selçuklu İlkokulu'nun iç duvarları, dini ve milli değerleri içeren resimlerle süslendi.

Okul öğretmenleri, Adilcevaz Selçuklu İlkokulunda görev yapan Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Murat Barlak'ın öncülüğünde okul duvarlarını renklendirdi.

Barlak, yaptığı açıklamada, okula geldiği zaman duvarların boş olduğunu ve duvarları resimlerle kaplamayı düşündüğünü söyledi.

Düşüncesini ilk önce okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarıyla paylaştığını belirten Barlak, "Öğretmen arkadaşlarımın desteğini aldıktan sonra öncelikle dini ve milli değerlerimizi anlatan yazı ve resimleri işlemeye başladık. Duvarlara ben resimleri çizerken öğretmenlerimizde boyamasını yaptılar. Duvarlara resimleri çizdikçe daha güzel fikirler aklımıza gelmeye başladı. Okul duvarlarına eğitici ve öğretici resimler çizdik" ifadelerini kullandı.

Okulun ismine uygun bir logoda hazırladıklarını belirten Barlak, Selçuklu armasının da içinde bulunduğu ay yıldız motifi ve Selçuklu mezarlıklarının simgesinin içinde olduğu bir logo tasarlayıp okul girişine çizdiklerini ifade etti.

Selçuklu İlkokulu Müdür Yardımcısı Sahip Avcı ise çalışmalarından ötürü öğretmenlere teşekkür etti.

Avcı, "Öğretmenlerimizin, teneffüs aralarında ve boş vakitlerinde gayretli ve özverili çalışmaları sonucunda okulumuz çok güzel görünüme kavuştu. Öğretmenlerimiz çizimleriyle okulumuza değer katarken, biz de yöneticiler olarak okul merdivenleri ve kapılarını kaplayarak akıllı sınıf uygulamasını gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz çizdikleri eğitici ve güzel resimlerle okulun daha çağdaş görünüm kazanmasını sağladı" dedi.

Okulların farklı renk ve desenlerde olmasının öğrencilerin okula devam etmesi ve başarısına olumlu etki yaptığını söyleyen Avcı, okulun güzelleşmesinde emeği olan öğretmenlere teşekkür etti.

Öğretmenler Okullarını Resimlerle Süsledi

Öğretmenler Okullarını Resimlerle Süsledi

Öğretmenler Okullarını Resimlerle Süsledi

Öğretmenler Okullarını Resimlerle Süsledi

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.