08 Ekim 2015 Perşembe 18:17
Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası

 Adilcevaz Belediyespor, Antalya'nın Alanya ilçesinde 10-15 Ekim tarihlerinde yapılacak Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası'na uğurlandı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret eden Adilcevaz Belediyespor Kulübü yetkili ve futbolcuları, Gürsoy'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Gürsoy, ilçeden şampiyonaya katılarak büyük bir başarıya imza atıldığını ve takımın çok kaliteli olduğunu belirtti.

Alanya'da yapılacak finallerde de büyük başarı kazanacaklarından emin olduğunu kaydeden Gürsoy, "İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğinizden eminim. Spor dostluk ve barışın simgesidir. Her yıl bu tür spor etkinliklerine katılıp ilçemizin tanıtımını yapacağız. Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan başta futbolcularımız olmak üzere, Başkanımız Fikri Ölçücü ve antrenörümüz Üzeyir Akbaba'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Fikri Ölçücü ise takımın Adilcevaz etabını birinci bitirerek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını kaydetti.

Ölçücü, "Başkanımız Gürsoy, bizlere gerçekten çok destek oldu. İyi bir takıma sahibiz. İnşallah ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Desteklerinden dolayı Gürsoy'a teşekkür ederiz" dedi.

Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası

Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası

Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası

Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası

Son Güncelleme: 08.10.2015 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.