14 Temmuz 2015 Salı 14:31
Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

BİTLİS  - Sultan 2. Abdülhamid'in torunlarından Şehzade Orhan Osmanoğlu, Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde işadamı Murat Doğanay'ın düzenlediği iftar programına katıldı.

Yemekte konuşan Şehzade Osmanoğlu, ata yurduna gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ilçeden ecdat kokusunun geldiğini ve maneviyatın olduğu gibi hissedildiğini söyledi.

Kadir Gecesi'nin de ülkeye, Ortadoğu'ya ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileyen Osmanoğlu, "Ortadoğu'da kanın durması en büyük temennimiz ve ortak anlayışımızdır. Bunun için ülkemizde hükümetin bir an evvel kurulması gerekmektedir. İnşallah ortak akılla hareket edilir ve bayramdan önce hükümet kurularak, bu belirsizlik de ortadan kalkar. Umarım ki bir an evvel hükümet kurulur ve bayrama daha huzurlu gireriz. Ayrıca ata yurdumuz Adilcevaz'da bizleri güler yüz ve samimiyetle karşılayan başta Belediye Başkanı Necati Gürsoy olmak üzere, tüm Adilcevazlılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da ilçenin birçok medeniyete ev sahipliği yapan eski bir yerleşim yeri olduğunu bildirerek, "İlçemiz Osmanlı İmparatorluğu'na da aynı zamanda ev sahipliği yapmıştır. Şehzadenin ziyareti bu sebeple bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Ayrıca Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce mevladan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Ardından Başkan Gürsoy, Şehzade Osmanoğlu'na ve beraberindeki heyete baston ve plaket takdim etti. 

İftar programına çok sayıda davetli katıldı.

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Şehzade Osmanoğlu Adilcevaz'da

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.