24 Aralık 2015 Perşembe 14:22
SON DAKİKA Bitlis'de Mevlit Kandili

Bitlis Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla Sakal-ı Şerifi, kız öğrencilerin ziyaretine açtı.

KYK tarafından kız yurdunda düzenlenen kandil programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif  okunmasıyla başladı.

Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerifi ziyaret eden öğrenciler, duygusal anlar yaşandı. 

Yurtta kalan kız öğrenciler, Sakal-ı Şerifi görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sunan yurt yetkililerine teşekkür etti.

Yurt Müdürü Özlem Gencer, yaptığı açıklamada, bu günün anlam ve öneminin daha iyi anlaşılması için kandil programı düzenlediklerini belirterek, "Amacımız kandili tüm öğrencilerimize yaşatmaktır. Sakal-ı Şerifi öğrencilerimizin ziyaretine açtık. Kandilin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca Sakal-ı Şerifi ziyaretçilere açmak için yurdumuza getiren Hüsna Geylani'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.12.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.