26 Mayıs 2016 Perşembe 16:33
Sporculardan Kaymakam Erkan'a Ziyaret

Tatvan’ı judo ve kickbox branşlarında temsil ederek katıldıkları şampiyonalarda başarı elde eden sporcular, Kaymakam Murat Erkan’ı ziyaret etti.

Kırşehir’de yapılan okul sporları yıldızlar judo ve Samsun’da yapılan kickbox Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve antrenörleri ile makamında kabul eden Erkan, başarıdan ötürü sporcuları tebrik etti.

Başarının önemine vurgu yapan Erkan, Kickbox Türkiye Şampiyonda Türkiye şampiyonu olan Mehmet Yalçın ve Abduselam Kurt, Türkiye ikincisi olan Turgut Dağdağan ve Türkiye üçüncüsü olan Dilek Akar ve Ahmet Sökmen ile Judo Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Abdulkadir Yücel ve Türkiye beşincisi Sinan Karadaş’ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Erkan, şöyle konuştu;

"Sporcularımız bir kez daha ulusal bir yarışmada gerek ilçemizi ve gerekse ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattı. Bize bu gururu yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bu anlamda gençlerin her alanda önünü açmak en öncelikli hedeflerimiz arasında. Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bunun sonucunda da sporcularımızın gerek ilçemizi, gerek ilimizi ve gerekse ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle bu başarıların elde edilmesine katkısı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, antrenör ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:13
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretTatvanSporcular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.