28 Ağustos 2015 Cuma 16:12
STK'lar Ahlat'ın sorunlarını görüştü

BİTLİS  - Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK) ile Türkiye'nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren Ahlatlı dernek temsilcileri bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm yollarını konuştu.

İlçedeki Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya katılan STK ve dernek temsilcileri, ilçenin çöp sorunu başta olmak üzere, şehir içi trafik ve park, kaldırım, su, turizm ve tanıtım konularını görüştü.

Toplantıya, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Başkanı Ahmet Köksal, Ahlat Folklor Turizm ve Eğitim Derneği (AFTED) Başkanı Ömer Timuçin, Ahlat'ın Kültürel Değerlerini ve Tarihi Eserlerini Koruma Derneği (AHTEK) Başkanı Muhsin Hacıyusufoğlu, Manisa Dernek Başkanı Çelebi Aslan, Antalya Dernek Başkanı Şahap Koçalp, Okuma Derneği (OKUDER) Başkanı Abdurrahman Pirhasanoğlu, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker, Ahlat Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Ayvaz Canevi, Ahlat Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatif Başkanı Eyvez Şarkbülbülü, İzmir Derneği Gençlik Kolları Başkanı Murat İlhan, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Ahlat yönetim kurulu üyesi Bekir Kalender ve esnaf temsilcileri Refa Gökbulak, Muzaffer Pirhasanoğlu, Osman Özyurt ile İhsan Akarsu katıldı.

STK'lar Ahlat'ın sorunlarını görüştü

STK'lar Ahlat'ın sorunlarını görüştü

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.