29 Nisan 2016 Cuma 10:58
Suriyeli Öğrencinin Sınav Başarısı

Adilcevaz ilçesinde yapılan ödüllü deneme sınavında, Suriyeli öğrenci Ali El Muhammed, tüm soruları doğru yanıtlayarak birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir kırtasiye tarafından ilçedeki öğrencileri sınavlara hazırlamak amacıyla ödüllü deneme sınavı düzenlendi.

Farklı kategorilerde düzenlenen sınavda başarılı olan öğrencilere, makamında ödüllerini veren Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, eğitim düzeyinin yükseltilmesi için yürütülen tüm çalışmalara gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Özbek, deneme sınavına öğrencilerin çok iyi hazırlandığını belirterek, "Biz de bu kampanyaya destek olmak ve öğrencilerimizi sevindirmek amacıyla ödüllere ek olarak farklı hediyeler vermek istedik. Eğitime her türlü desteği veriyoruz ve bu desteklerimiz devam edecek. Ayrıca Suriye'den ilçemize sığınan bir öğrencimiz de 2'inci sınıflar arasında birinci oldu. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz başarılarından dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak ailesiyle ilçeye yerleşen Ali El Muhammed ise elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra da elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Sınavda başarılı olan öğrencilere, tablet ve çeşitli hediyeler verildi.

Suriyeli Öğrencinin Sınav Başarısı

Suriyeli Öğrencinin Sınav Başarısı

Suriyeli Öğrencinin Sınav Başarısı

Suriyeli Öğrencinin Sınav Başarısı

Son Güncelleme: 29.04.2016 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.