16 Şubat 2016 Salı 14:13
Tadem Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

 Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesindeki Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerlerine sertifika verildi.

TADEM'de düzenlenen sertifika töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, eğitimde gençlere, annelere ve anne adaylarına öncelik verdiklerini söyledi.

"Eğer iyi bir insan ve nesil yetiştirmek istiyorsak, mutlaka kadınlarımızı, annelerimizi ve anne adaylarımızı iyi yetiştirmemiz gerekir" diyen Erkan, şöyle konuştu:

"Çünkü nesilleri yetiştiren annelerdir. Bugün burada güzel bir aile ortamının oluştuğunu gördük. Proje kapsamında buradaki kadınlarımız için gerekli tüm altyapıyı sağladık. Burada bilgi ve beceri edinme ile meslek kazandırma gibi eğitimler verildi. Bu kapsamda TADEM'de yaklaşık 3 bin kadınımıza eğitim verildi. Bunlardan çok iyi geri dönüşler de aldık. Bu anlamda artık aile destek merkezlerinin kurumsallaşması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bu faaliyetlerin kurumsallaşarak devam etmesini temenni ediyorum. Bunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

TADEM çalışmaları hakkında bilgilerin verilmesinin ve slayt gösterisinin ardından, Kaymakam Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Program müzik dinletisiyle son buldu.

Programa, Kaymakam Erkan'ın eşi Çiğdem Erkan, Başkan Aksoy'un eşi Melek Aksoy, kurum amirleri ve kursiyerler katıldı.

Son Güncelleme: 16.02.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.