18 Ağustos 2015 Salı 18:57
Tatvan Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

 BİTLİS - Tatvan Belediyesine yeni hizmet binası yapılacak.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, ilçede 1970 yılında yapılan ve halen kullanılan mevcut binanın ihtiyaçları karşılayamadığını belirtti.

Bu yıl hizmet binasının ihalesini yaparak, inşaat başlamayı planladıklarını bildiren Aksoy, şunları ifade etti:

"Tatvan Belediyesine yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaad ettiğimiz projelerden biriydi. Hayata geçireceğimiz bu projemizle belediyeye sadece taştan bir bina kazandırmayacağız, aynı zamanda bölgenin gelişmesine de katkıda bulunacağız. Bina belediyenin kurumsal kimliğini ve ilçenin prestijini en iyi şekilde yansıtacak. İlçemize yakışır, modern ve estetik bir belediye binası kazandırmak için hazırladığımız projede bölgemizin kış şartlarını da göz önünde bulundurduk. Binayı en fonksiyonel olacak şekilde ve günümüz teknolojisine göre projelendirdik. Bu güzel ve kalıcı eserin ilçenin gelişimini tetiklemesini temenni ediyorum. Hizmet binasının Tatvan halkına hayırlı olmasını diliyorum."

Tatvan'ın önemli sorunlarına çözüm olarak birçok proje hazırladıklarını ve bu projelerin bir kaçının devam ettiğini diğerlerinin de kısa sürede hayata geçeceğini dile getiren Aksoy, su ve kanalizasyon şebekesini de projelendirdiklerini ve ihalesini yapacaklarını ifade etti.

Aksoy, "Bunun yanı sıra doğalgaz şebekesi, yeni belediye hizmet binası, şehir parkları, sahil düzenlemesi gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Birçok mahallemizde kilitli parke ve asfaltlama çalışmalarımız da devam ediyor" diye konuştu.

Tatvan Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

Tatvan Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

Son Güncelleme: 18.08.2015 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.