18 Mayıs 2016 Çarşamba 18:38
Tatvan Devlet Hastanesine Atamalar

Tatvan Devlet Hastanesine atanan beyin ve sinir ile plastik cerrahi uzmanları göreve başladı.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay, yaptığı açıklamada, hastanede 30 civarında olan uzman doktor sayısının 46'ya çıktığını söyledi.

Akay, "Beyin ve plastik cerrahi uzmanlarımızın kadroya dahil olmasıyla sağlık hizmeti alanımız daha da genişledi. İnşallah artık tüm sağlık hizmetini burada yürüteceğiz ve dışarıya sevk yapmayacağız." dedi.

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cengiz Atış ise önceden Tatvan'daki bel ve boyun fıtıkları olan hastaların il dışındaki hastanelere gittiğini anımsatarak, artık bu hastaların dış hastanelere gitmesine gerek kalmadığını bildirdi.

Atış, "Bel ve boyun fıtıkları ile dar kanal dediğimiz rahatsızlıklar, kimi beyin tümörlü hastalar uzak illerdeki hastanelere gidiyormuş. Ancak bundan sonraki süreçte hastanemizde bu hastalarımıza müdahale edeceğiz. Bunun yanında beyin kanamaları ve kırıklara da imkanlar çerçevesinde müdahale yapıyoruz. Vatandaşlar artık güvenle buraya gelebilir" diye konuştu.

Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Uğur Şahin de daha önceleri plastik cerrahi olmadığı için bölgede yapılamayan estetik vakalarını burada yapmaya başladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Estetik vakaların yanında yeni doğan çocuklarda görülen doğumsal problemler ve fazla parmaklar gibi operasyonları da artık burada yapabileceğiz. Bu bölgede yapılmayan saç ekim işlemlerini de yapmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.

Tatvan Devlet Hastanesine Atamalar

Tatvan Devlet Hastanesine Atamalar

Tatvan Devlet Hastanesine Atamalar

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.