19 Şubat 2016 Cuma 16:58
Tatvan Gençlik Merkezi'nde 6 Yeni Kurs Açılacak

 Tatvan Kaymakamlığı ve İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Şubesi işbirliğiyle, Tatvan Gençlik Merkezince 6 yeni kurs açılacak.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yaptığı açıklamada, yapılan işbirliği sonucu gençlik merkezinde hat, çini ve ebru sanatları ile Osmanlıca, Arapça ve Kur'an kurslarının açılacağını bildirdi.

Yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren aile destek ve gençlik merkezi projeleriyle, ilçedeki genç kız ve kadınları sanatlarla buluşturduklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Bu amaç doğrultusunda birçok kurs açtık. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen 'Ecdadın El Sanatları Evliyalar Şehri Bitlis'te Can Buluyor" projesi kapsamında, hat, çini ve ebru sanatları ile Osmanlıca, Arapça ve Kur'an kurslarını açacağız. Bunun için gençlik merkezinde başvurular alınmaya başlandı. Kontenjanımız sınırlı sayıda olacak. Başvuruda bulunmak isteyenler gençlik merkezini arayarak detaylı bilgi alabilir. Kursiyerlerimize sunduğumuz donanımlı kurs atölyesi, kurs malzemeleri, servis ve kreş gibi tüm imkanlar, bu kurslara da sağlanacak. Başvuru süresinin tamamlanmasıyla kurslar başlayacak."

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.