09 Kasım 2016 Çarşamba 17:50
Tatvan Sahilinde İşyeri Açılışları

Tatvan'da Feribot Parkı üzerinde 2 yeni iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

İşyerlerinin açılış programına katılan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Van Gölü'nün Tatvan sahiline bu iki modern işletmeyi kazandırmanın gururu içinde olduklarını söyledi.

Feribot Parkı üzerinde kurulan yeni 2 işletmenin Tatvan'a renk kattığını belirten Aksoy, şunları söyledi:

"Daha önceden atıl durumda olan bu alanı belediye olarak yeşil alana kazandırdık. Van Gölü’ne sıfır mesafedeki bu parkın yapımını belediye olarak üstlendik ve bir yılda tamamlayıp 27 bin metrekarelik alanı park olarak halkın hizmetine açtık. Bağcılar ile Beykoz belediyeleri de bize malzeme temininde kardeş belediye çerçevesinde destek oldular. Tatvan halkı adına kendilerine teşekkür ederim. Bu güzel park üzerine 2 modern işletme kazandıran Baş ile Güntaş ailesine teşekkür ederim. Tatvan’nın ihtiyacı olan bu bölgeye biri 270 metrekare, diğeri 330 metrekare kapalı alana sahip olan ve açık kullanım alanı bulunan, aynı anda 500 - 600 kişiye hizmet verebilecek güzel ve modern iki yapı kurmuşlar. İnşallah emekleri boşa gitmez ve bölgeye hitap edecek olan bu işletmeler Tatvan’a da katkı sunar."

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Abdülbaki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, ilçedeki kamu kurumlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Tatvan Sahilinde İşyeri Açılışları

Tatvan Sahilinde İşyeri Açılışları

Son Güncelleme: 09.11.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.