04 Şubat 2016 Perşembe 17:23
Tatvan Sporlu Eski Futbolculardan Kaymakam Erkan'a Ziyaret

 Tatvan Spor Kulübünde top koşturan eski futbolcular, spora ve sporcuya katkılarından dolayı Kaymakam Murat Erkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Erkan’a spora ve sporcuya katkılarından dolayı teşekkür eden futbolcular, çiçek takdiminde bulundular.

Grup adına spora ve sporcuya katkılarından dolayı Kaymakam Erkan’a teşekkür eden eski futbolculardan Ahmet Benzeş, "Şimdiki jenerasyon bizim dönemimize kıyasla çok daha şanslı. Bu anlamda spora ve sporcuya sonuna kadar destek veren bir kaymakamımız var. Bu vesileyle tüm arkadaşlarım adına spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İnşallah ihtiyaç duyulması durumunda bizlerde spor anlamında tecrübelerimizi paylaşarak, üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erkan ise spora teşvikin önemini belirterek, sporun akademik eğitim kadar önemli olduğunu belirtti.

Tatvan'da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlar dahilinde spora ve sporcuya katkı sunmaya devam edeceklerini kaydeden Erkan, şöyle konuştu:

"Spora en büyük katkı spor yapmaktan geçer. Sporla ilgili sloganımız bu olmalıdır. Bu anlamda spora teşvik son derece önemli. Her öğrencinin gündelik hayatında en az bir spor dalıyla ilgilenmesi gerekir. Zaten hedefimizde bu yöndedir. Çünkü spor, akademik eğitim kadar önem arz eden bir konudur. Bu anlamda yapılan çalışmalarla ilçemizde spora olan ilginin her geçen gün artığını söyleyebiliriz. Gerçekten ilçemizde spor anlamında yetenekli birçok öğrencimiz var. Bunlara sahip çıkıp ve destek sunulduğu zaman bu öğrencilerin çok büyük başarılar elde ettiğini görüyoruz. Bu da hem akademik hem de sporda başarı ve gurur olarak ilçemize geri dönüyor. Bu nedenle her zaman spora ve sporcuya önem vererek elimizden geldiğince destek sunmaya çalıştık. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlar dahilinde spora ve sporcuya katkı sunmaya devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 04.02.2016 17:45
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretTatvanFutbolcular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.