22 Ocak 2016 Cuma 18:18
Tatvan, Teog'da İl Birincisi Oldu

 Tatvan ilçesindeki öğrenciler, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında (TEOG) elde ettikleri 55.12'lik puan ortalamasıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl yine il birincisi oldu.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yaptığı açıklamada, başarının ekip işi olduğunu belirterek, genel anlamda değerlendirildiği zaman son yıllarda eğitim alanında ilçede çok güzel şeylerin olduğunu kaydetti.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda TEOG'da alınan 55.12'lik puan ortalamasıyla il birincisi olduklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"İdari anlamda hedef olarak değerlendirildiğinde yapılması gereken çok iş ve alınması gereken çok mesafe var. Bunları da çok iyi değerlendirip ortada eksiklerimiz, yapmamız gereken şeyler, yetişemediğimiz konular varsa bunları çok iyi tespit etmemiz lazım. Ama genel anlamda başarı güzel. Bunun haberini almak ve öğrencilerimiz ve milli eğitimle ilgili güzel haberler almak bizi memnun ediyor. Başarının mimarı öğrencilerimizi, başarıya katkı sunan öğretmen, okul idarecileri ve bütün milli eğitim camiasına teşekkür ediyorum."

Tatvan, Teog'da İl Birincisi Oldu

Tatvan, Teog'da İl Birincisi Oldu

Tatvan, Teog'da İl Birincisi Oldu

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:28
Anahtar Kelimeler:
BitlisTatvanTEOG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.