01 Ocak 2016 Cuma 20:46
Tatvan'a Yeni Belediye Hizmet Binası

Tatvan ilçesinde yeni belediye hizmet binası yapılacak.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe yeni inşa edilecek hizmet binasının ihalesinin yapıldığını belirtti.

İhalenin İller Bankası Genel Müdürlüğünce yapıldığını bildiren Aksoy, "Yaklaşık 10 bin metrekarede kurulacak olan yeni hizmet binası, teknolojik özellikleriyle belediyenin ve halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Bina günümüz koşullarına uygun şekilde inşa edilecek. Binamız tasarımı, görselliği ve modernliğiyle bölgede örnek yapılarından biri olacak" ifadelerini kullandı.

Mevcut binanın ihtiyaca karşılık veremediğini ve belediye birimlerinin ilçenin farklı noktalarındaki ek binalarda hizmet verdiğini anımsatan Aksoy, 1970'li yıllarda inşa edilen binanın yetersiz olduğunu ve bu nedenle yeni hizmet binası yapmayı kararlaştırdıklarını vurguladı.

Yeni hizmet binasının yapımına 2016 yılının nisan ayında başlamayı planladıklarını Aksoy, şunları ifade etti:

"Görselliği ve modernliğiyle göz kamaştıracak yeni binamız sayesinde, vatandaşlarımıza tek bir merkezden daha iyi hizmet vereceğimizi umuyorum. İlçeye yakışır bir hizmet binası kazandırmak için hazırladığımız projenin ihalesi, İller Bankası Genel Müdürlüğünce yapıldı. Önümüzdeki aylarda binanın yapımına başlayarak kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Yeni binamızın şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Tatvan'a Yeni Belediye Hizmet Binası

Tatvan'a Yeni Belediye Hizmet Binası

Tatvan'a Yeni Belediye Hizmet Binası

Son Güncelleme: 01.01.2016 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.