27 Mayıs 2016 Cuma 12:08
Tatvan'da '4006 Tübitak Bilim Fuarı' Düzenlendi

Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu tarafından "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenledi.

Okul binasında düzenlenen fuarda rehber öğretmenler ile öğrencilerin hazırladığı eserler sergilendi.

Çok sayıda projenin yer aldığı bilim fuarında öğrenciler bin bir emekle hazırladıkları el emeği göz nuru projelerini sergileme ve tanıtma fırsatı buldu.

Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer tarafından açılışı gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılışın ardından davetlilerle stantları gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, öğrencilerin hazırladığı projeleri inceleyerek projelerle ilgili bilgi aldı.

Yüzer, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek hazırladıkları başarılı projelerden ötürü öğrencileri tebrik etti.

Yüzer, "Bu proje çalışmalarının, öğrencilerdeki keşfetme merakını uyandıracağına ve geleceğimize ışık tutacağına inanıyorum. Ayrıca öğrencilerin özgüvenleri artarak bilgi ve becerilerinin daha da geliştirdiğini düşünüyorum. Bu anlamda fuarın düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 28.05.2016 19:07
Anahtar Kelimeler:
TatvanTÜBİTAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.