24 Ağustos 2015 Pazartesi 18:32
Tatvan'da 47 ton kaçak toz şeker ele geçirildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 47 ton 860 kilogram kaçak toz şeker ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla halkın can, mal ve sağlığını korumak amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirildiği bildirildi.

Bu faaliyetler kapsamında yol kontrolü yapan Tatvan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerinin, şüphe üzerine durdurdukları iki tırda arama yaptığı belirtilen açıklamada, "Yurda kaçak yollardan getirilerek batı illerine sevk edildiği anlaşılan ve yine ülkemizde faaliyet gösteren firmalara ait 911 çuval içerisinde toplam 47 ton 860 kilogram kristal toz şeker bulunmuştur" ifadesi kullanıldı.

Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüphelinin işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, araçlara ve kaçak toz şekere el konulduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 24.08.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.