20 Nisan 2016 Çarşamba 16:38
Tatvan'da Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti

Tatvan Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, "Çocuklarımız fidanlarla büyüsün" sloganıyla başlatılan "Cennet Bahçem" projesi kapsamında okul çevresinde fidan dikti.

Velilerin de destek verdiği proje kapsamında gerçekleştirilen fidan dikme töreninde konuşan Cumhuriyet Anaokulu Müdür Yardımcısı Muammer Katar, her öğrenci adına bir fidan dikimi gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Müdür Yardımcısı Katar, velilerin desteğiyle 100 öğrenci adına 100 fidan diktiklerini ve daha güzel bir çevre, daha güzel bir dünya hayali ile tüm canlılara ortak yaşam alanı hazırlamayı amaçlayan projeyi 18 Mart'ta başlattıklarını söyledi.

Her öğrencinin ailesiyle birlikte kendi ağacını diktiğini dile getiren Katar, "Dikimi gerçekleştirilen her fidanda çocukların ismi bulunuyor. Bu fidanlar, çocuklarımızla birlikte büyüyecek" dedi.

Velilerden Şariye Akdüne ise, okul yönetimiyle birlikte çok anlamlı bir projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 20.04.2016 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.