14 Temmuz 2016 Perşembe 09:48
Tatvan'da Çağrı Merkezinden İstihdam Müjdesi

Bitlis'teki Plus Holding Doğu Çağrı Merkezi Yetkilisi Bakır Geldegül, Tatvan ilçesine 500 kişilik çağrı merkezi açacaklarını bildirdi.

Geldegül, yaptığı açıklamada, Bitlis'te 2011 yılından bu yana faaliyet sürdürdüklerini ve çağrı merkezinde 650 personelin çalıştığını hatırlattı.

Tatvan'a 500 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi açacaklarını ifade eden Geldegül, "Açacağımız çağrı merkezi hem kentin ekonomisine hem de istihdama katkı sunacak. Bitlis'te en büyük istihdam sağlayan sektörler arasındayız. Hedefimiz, 2017'nin sonuna kadar Bitlis'te çağrı merkezi sektöründe bin 500 kişiye istihdam sağlamak. Hedefimize doğru ilerliyoruz. Her ay 75 personel alıyoruz." dedi.

Geldegül, çağrı merkezinde çalışacak personele diksiyon eğitimi verdiklerini belirtti.

Bitlis ekonomisine aylık bir milyon lira katkı sağladıklarını dile getiren Geldegül, "Hedefimiz aylık olarak ilin ekonomisine 3 milyon katkı sağlamak. İstihdamı burada tutmak zorundayız. Burada çalışan arkadaşlar aldığı maaşla ailesini geçindiriyor. Belirli zamanlarda Plus Holding olarak Bitlis'e yatırım yapmaya devam edeceğiz. Personel alımlarına ilçelerde dahil olacak. Alacağımız personelleri yeni yaptığımız binada istihdam edeceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.07.2016 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.