02 Temmuz 2015 Perşembe 13:17
Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

BİTLİS - Tatvan'ın doğalgaza kavuşması için, belediye ve Doğu-Gaz Firması arasında yapılan protokolün ardından, ilçede doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, bu yıl yapılması hedeflenen doğalgaz ana şebeke borularının döşenmesi çalışmaların yaklaşık yüzde 60'lık kısmının tamamlandığını, 40'lık kısmının da tamamlanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Çalışmaların tamamlandığı bölgelerdeki binaların girişlerine doğalgaz kutuları yerleştirildiğini bildiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Yıl sonuna kadar birçok bölgede doğalgaz kullanımına başlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Tatvan, hem doğalgaza hem de temiz havaya kavuşacak. Çalışmalar hedeflediğimizden daha hızlı ve sağlıklı şekilde devam ediyor. Belediyemiz ve yüklenici firma tarafından programa alınan ve 2015 yılı içinde tamamlanması planlanan çalışmanın yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Ayrıca çoğu binaların girişine doğalgaz kutuları yerleştirilmeye başlandı. Kazı çalışmalarında tahrip olan cadde ve sokaklar ekiplerimiz tarafından onarılıyor. Çalışmaların aynı hızda devam etmesi ve bir aksilik yaşanmaması durumunda yıl sonuna kadar şebeke döşenen bölgelere gaz verilmesini hedefliyoruz."

Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

Tatvan'da doğalgaz çalışmaları

Son Güncelleme: 02.07.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.