08 Aralık 2015 Salı 16:19
Tatvan'da kar temizleme

Tatvan Belediyesi ekiplerince, gece ilçe merkezi ve mahallerde kar temizleme çalışması yürütüldü.

Trafik yoğunluğu ve araç parklarından dolayı gündüz çalışma yürütemeyen ekipler, gece ilçe merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, ilçe merkezindeki karı tamamen temizlemek için akşamdan başlayarak gece yarısına kadar çalışma yürüttüklerini söyledi.

Bilinçsizce park edilen araçlardan dolayı kar temizleme çalışması yapamadıklarını ifade eden Menteş, şöyle konuştu:

"Bilinçsiz araç parklarından dolayı ilçe merkezi ve ara caddelerde sağlıklı bir şekilde kar temizleme çalışması yürütemedik. Hoparlörden araçların kaldırılması için duyuru yaptık. Ayrıca zabıta ve trafik polisleri anons yaptı. Akşam trafik yoğunluğunun azalmasıyla, karayolları ekipleriyle kar temizleme çalışmasına başladık. Karayollarına ait 2 greyder, 1 rotatif, belediyemize ait 1 greyder, 3 kepçe ve 7 kamyonla gece yarısına kadar kar temizleme ve yol genişletme çalışması yaptık. Çalışmalarımız ara cadde ve sokaklarda devam edecek."

Sürücülerin bilinçsiz araç parkından kaçınması gerektiğini diye getiren Menteş, yapılacak uyarılara uymayan ve çalışmaları engelleyen araçlarının parka çekilerek cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Son Güncelleme: 08.12.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.