22 Ocak 2016 Cuma 17:38
Tatvan'da Karne Heyecanı

 Tatvan'da, ilk ve orta dereceli okullarda karne alan öğrenciler, 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı.

21 bin 913 öğrenci karne aldığı ilçede, Tatvan Tuğ Ortaokulu'nda karne dağıtım töremi düzenlendi.

Törene Katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yaptığı konuşmada, karneyi sadece öğrencilerimizin aldığı bir sonuç olarak değerlendirmemek gerektiğini söyledi.

Ortada bir başarı ve başarısızlık varsa bunda herkesin payının olduğunu ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Başta öğrencimiz, aileleri, öğretmen, idareci ve idare amiri olarak bizlerin de bundan pay çıkarması gerekiyor. Her öğrencimiz sıkıntısı ve problemi yoksa başarılıdır. İyi sonuçlar alması gerekir. Eğer sıkıntı, problem, eksiklik varsa, bu hepimizin ortak eksikliğidir. Başta bizlerin, ilk payı kendimize çıkarmamız lazım belki. Başarı varsa en büyük pay öğrencimizindir. Ama bir başarısızlık varsa bunda en son sorumlu tutulacak kişi öğrencimizdir. Sonuçları ve karneyi bu anlamda değerlendirmemiz gerekiyor."

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Akhan da katıldı.

Tatvan'da Karne Heyecanı

Tatvan'da Karne Heyecanı

Tatvan'da Karne Heyecanı

Tatvan'da Karne Heyecanı

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:27
Anahtar Kelimeler:
TatvanKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.