12 Nisan 2016 Salı 15:58
Tatvan'da 'Kobi-gel Programı' Tanıtıldı

 Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ile KOSGEB tarafından, ilçedeki imalatçı firmalara yönelik Kobi Gelişim Destek Programı (Kobi-Gel) tanıtım toplantısı yapıldı.

TATSO Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan TATSO Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet, KOSGEB tarafından projelendirilen imalatçı KOBİ'lere yönelik destek programının, ciddi katkılar içerdiğini söyledi.

Acet, bölgedeki imalatçıların atölye tarzıyla çalıştığını belirterek, bu nedenle desteklemelerden yararlanmalarının bölge ekonomisi açısından önem arz ettiğini belirtti.

Konuşmanın ardından KOSGEB Bitlis Şubesi Müdür Vekili Ömer Erkılıç ile Uzman Yardımcısı Kürşat Köse, program ve yapılan destekler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıya, TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, yönetim kurulu üyeleri ile imalatçı firma temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 13.04.2016 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.