27 Ağustos 2015 Perşembe 20:35
Tatvan'da okul bahçeleri parkeyle kaplanıyor

Tatvan Belediyesi, ilçe merkezindeki okulların bahçesine kilitli parke taşı döşemeye devam ediyor.

Önceden birçok okulun bahçesine parke taşı döşeyen Tatvan Belediyesi, şimdi de İstasyon ve Zeki Ergezen İlköğretim okullarının bahçelerini parkeyle kapladı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, belediye olarak her alanda olduğu gibi eğitime de destek sunduğunu belirtti.

Göreve geldiklerinden bu yana imkanlar dahilinde ilçedeki tüm okulların bahçelerini parke taşıyla kaplama sözü verdiklerini ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Verdiğimiz sözü tuttuk. Öğrencilerin daha temiz bir ortamda zaman geçirmesi için geçen yıl birçok okulun bahçesine parke taşı döşedik. Bu yıl da belirlediğimiz bazı okulların bahçesini de parkeyle kaplamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İstasyon ve Zeki Ergezen İlköğretim okullarının bahçesine parke döşedik. İlçedeki toprak olan bazı okul bahçeleri, yağışlı havalarda çamur tarlasına dönüşüyor ve öğrenciler bahçeyi verimli kullanamıyor. Bu nedenle okulların bahçesini kilitli parke taşıyla kaplıyoruz. İmkanlar dahilinde sıkıntısı olan okullara katkıda bulanacağız."

Son Güncelleme: 27.08.2015 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.