23 Ocak 2016 Cumartesi 16:18
Tatvan'da Spor Salonu Açılışı Yapıldı

  Tatvan ilçesindeki Tuğ Ortaokulu bahçesinde yapımı tamamlanan spor salonunun açılışı, Kaymakam Murat Erkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer tarafından gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Erkan, salonun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Salondan sadece Tuğ Ortaokulunun değil, merkezdeki diğer okulların da istifade edebileceğini belirten Erkan, okula geçen yıl spor salonu yapma sözü verdiklerini ve bugün de sözlerini yerine getirdiklerini ifade etti.

Erkan, şöyle konuştu:

"İlçemizden sportif anlamda başarılı öğrencilerin çıkmasını hedefliyoruz. Salonumuz öğrencilerimiz için de sportif aktivitelerini yapmaları konusunda iyi bir mekan oldu. Malum burası kış memleketi olduğu için eğitim öğretim döneminin büyük bölümünde yağışlar etkili oluyor. Bu anlamda okullar için kapalı mekanların olması, spor aktivitelerinin her mevsim yapılabilmesi açısından büyük yarar sağlıyor. Tuğ Ortaokulu da ilçemizdeki öğrenci potansiyeli en yüksek olan okullardan biri. Artık öğrencilerimiz sportif faaliyetlerini yerine getirebilecek, enerjilerini atabilecek ve beden eğitimlerini sağlıklı bir ortamda yerine getirebilecek. Hedefimiz tüm okullara böyle mekanlar kazandırmaktır. Salonumuz eğitim öğretimin yanı sıra tatil günlerinde de sportif aktiviteler için kullanılabilecek. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Açılışın ardından Tuğ Ortaokulu bünyesindeki bayan futbol takımı spor salonunda hazırlık maçı yaptı.

Tatvan'da Spor Salonu Açılışı Yapıldı

Tatvan'da Spor Salonu Açılışı Yapıldı

Tatvan'da Spor Salonu Açılışı Yapıldı

Tatvan'da Spor Salonu Açılışı Yapıldı

Son Güncelleme: 23.01.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.