26 Mayıs 2016 Perşembe 16:23
Tatvan'da 'Tübitak Bilim Fuarı' Düzenlendi

Tatvan ilçesindeki, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenledi.

Okul binasında düzenlenen fuarda rehber öğretmenler ile öğrenciler tarafından hazırlanan eserler sergilendi.

Çok sayıda projenin yer aldığı bilim fuarında öğrenciler bin bir emekle hazırladıkları el emeği göz nuru projelerini sergileme ve tanıtma fırsatı buldu.

Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş tarafından açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarına, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından Menteş ile stantları gezen Yüzer, öğrencilerin hazırlamış olduğu projeleri inceleyerek projelerle ilgili bilgi aldı.

Öğrencilerin hazırladığı projelerle yakından ilgilenen Yüzer, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, başarılı projelerden ötürü öğrencileri tebrik etti.

Bu etkiliklerin önemine de vurgu yapan Yüzer, şunları söyledi:

"Geliştirilen bu proje çalışmalarının öğrencilerdeki keşfetme merakını uyandıracağına ve geleceğimize ışık tutacağına inanıyorum. Ayrıca öğrencilerin özgüvenleri artarak, bilgi ve becerilerinin daha da geliştirdiğini düşünüyorum. Bu anlamda fuarın düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.