03 Mayıs 2016 Salı 17:38
Tatvan'da Yeşil Alan Çalışmaları

 Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Van Gölü Feribot İşletme Müdürlüğü ile Tatvan Devlet Hastanesi arasında yapılan parkın 15 gün içinde hizmete açılacağı bildirildi.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, İstanbul'un Bağcılar ve Beykoz elediyelerinin katkısıyla yapılan parkın faaliyete geçmesiyle, ilçeye 14 bin metrekarelik yeşil alan kazandıracaklarını söyledi.

Vatandaşların göl kıyısında güzel vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Menteş, "Hizmetlerimizin yanında ayrıca halkın rahat edebilmesi için güzel alanlar oluşturuyoruz. 14 bin metrekarelik yeşil alanda sahile sıfır yürüyüş yolu yaptık. Işıklandırma ve yeşillendirme ile otomatik sulama çalışmaları tamamlandı. Spor grubu alanı oluşturuldu ve yanına çocuk oyun parkı kurulacak. 18 adet kamelya ve 100 adet bank kurarak halkın hizmetine açmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız 15 gün içinde tamamlanacak. Çalışmalara destek veren belediyelerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.05.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.