10 Mart 2016 Perşembe 17:48
Tatvan'da Ygs Sınav Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında sınav güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, sınav güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Erkan, hafta sonu yapılacak YGS sınavı için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Sınava girecek öğrencilere başarı dileyen Erkan, ilçede 31 binada 6 bin 300 öğrencinin sınava katılacağını belirtti.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için görüş alışverişinde bulunulduğunu dile getiren Erkan, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda olumsuz bir durum yaşanmaması için şimdiden gerekli tüm tedbirleri aldık. Öğrencilerimiz önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılı bir performans göstereceğine olan inancımız tamdır. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Bu anlamda, bizler de öğrencilerimiz ve aileleriyle sınavın heyecanını yaşıyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.