14 Haziran 2015 Pazar 23:47
Tatvan'da yıl sonu sergisi

BİTLİS - Tatvan Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerler bir yıl boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi. 

İlçe merkezindeki Yaşam Alışveriş Merkezinde düzenlenen serginin açılış töreninde konuşan Kaymakam Murat Erkan, Halk Eğitim Merkezi kurslarının sene sonu sergisi için bir araya geldiklerini belirterek, serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Alışveriş merkezi önünde müzik dinletisi, spor ve halk oyunları gösterilerinin ardından Erkan ve beraberindeki kurum amirleri, kursiyerler tarafından yıl boyunca yaptığı geleneksel el sanatları, giyim teknolojisi, ebru sanatı, hüsnü hat, kumlama ve resim gibi kurslarda yapılan eserlerin yer aldığı yıl sonu sergisini gezdi.

Sergi ziyaretinden sonra gerçekleşen temsili kına gecesi gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kalender, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Kurban ve vatandaşlar katıldı.

Tatvan'da yıl sonu sergisi

Tatvan'da yıl sonu sergisi

Tatvan'da yıl sonu sergisi

Tatvan'da yıl sonu sergisi

Son Güncelleme: 14.06.2015 23:48
Anahtar Kelimeler:
TatvandaYıl Sonu Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.