25 Ağustos 2015 Salı 12:38
Tatvan'da yol yapım çalışmaları

Tatvan Belediyesi'nce ilçe genelinde başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçede çamurlu ve tozlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

İlçedeki ana ve ara sokak yollarının asfalt veya parke kullanılarak onarıldığını bildiren Aksoy, şunları ifade etti:

"Esentepe, Kültür ve Cumhuriyet mahallelerinin yolunu önceden altyapı malzemesi kullanılarak zemin güçlendirmesi yapmıştık. Bu yollarımızı asfaltla kapladık. Yol yapım çalışmalarımız bölge bölge ilerliyor. Sezon boyunca birçok sokakta asfaltlama çalışmasına hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizin farklı bölgelerinde tahrip olan sokak yollarını aciliyetine göre onarmaya devam ediyoruz. Önceden hiçbir şekilde yolu bile olmayan, ancak vatandaşların yoğun olarak kullandığı bazı sokaklarımızı asfaltla tanıştırdık."

Son Güncelleme: 25.08.2015 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.