03 Eylül 2015 Perşembe 16:57
Teknede belediye meclis toplantısı

 Van Gölü'ne kıyısı bulunan Bitlis'in Tatvan ilçesinde, "Belediye Meclis Toplantısı" ilk kez göl üzerindeki bir teknede gerçekleştirildi. 

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, belediye yönetimi olarak Eylül ayı meclis toplantısını, Van Gölü üzerinde bakım ve onarımından geçirdikleri teknede yaptıklarını söyledi.

Meclis toplantısını monotonluktan çıkarmak istediklerini belirten Aksoy, farklı mekanların kullanılabileceğini de gösterdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz yıllarda belediyeye devredilen "Defterdar" adlı gezi teknesini onarımdan geçirdiklerini anlatan Aksoy, şöyle konuştu:

"Atıl durumda olan tekneyi, tekrar belediyemizin bünyesine aldık. 'Tatvan Belediyesi' adını verdiğimiz ve onarımını tamamladığımız tekneyi, belediyemizin araç filosuna kazandırdık. Meclis toplantısını her zaman belediye binasında yapıyorduk. Yönetim olarak, toplantıyı bu kez de onardığımız teknede yapmak istedik. Encümenlerle belediyede toplandık. Daha sonra toplantıyı teknede devam ette kararı aldık. Toplantıyı monotonluktan çıkararak, toplantının farklı mekanlarda da yapılabileceğini göstermek istedik."

Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'nün eşsiz manzarası karşısında toplantının gündem maddelerini görüştüklerini bildiren Aksoy, toplantının çok verimli geçtiğini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 03.09.2015 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.