09 Nisan 2015 Perşembe 18:27
Terör örgütü adına para toplayan 4 kişi tutuklandı

BİTLİS - Bitlis'te, terör örgütünün adını kullanarak esnaf ve vatandaşlardan tehdit yoluyla para toplayan 4 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kent merkezinde terör örgütü PKK'nın adını kullanarak vatandaşlardan tehdit ve alıkoyma yoluyla para isteyen kişilere yönelik çalışma başlattığı belirtildi.

TEM Şubesi ve diğer birimlerdeki ekipler tarafından koordineli olarak teknik takip yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Yapılan eş zamanlı operasyonda, C.İ, M.M.C, N.A. ve İ.İ. suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Emniyetteki işlemlerinin ardından 'terör örgütü adını kullanarak nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve tehdit' suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 09.04.2015 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.