29 Mart 2016 Salı 20:23
Terör Örgütüne Katılmak İsteyen Kişi Ailesine Teslim Edildi

İzmir'de ailesinin yanından kaçarak terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak isteyen kişi yakalanarak, ailesine teslim edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak için İzmir'de bulunan ailesinin yanından kaçarak Van'a gitmek isteyen O.K. adlı şahsın yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar ifade edildi:

"28 Mart'ta Tatvan ilçesi istikametine gelen şehirlerarası yolcu otobüsündeki O.K. adlı bir erkek şahsın İzmir'de bulunan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak için Van'a gittiği ihbarı alınmıştır. İhbarda belirtilen otobüs Tatvan ilçe girişindeki Doğumevi Hastanesi civarında durdurularak, O.K ekiplerimizce alınmıştır. Şahıs, savcı talimatıyla bir gün gözaltında tutulduktan sonra, adliyeye sevk edilmiştir. Savcılık tarafından ifadesi alınan O.K, babası K.K'ya teslim edilmiştir. Gençlerimizi kandıran ve ailelerini evlatsız bırakan terör örgütlerine karşı her türlü mücadelemiz devam etmektedir."

Son Güncelleme: 30.03.2016 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.