21 Nisan 2015 Salı 13:49
TÜBİTAK yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, TÜBİTAK tarafından Van'da yapılan bölge yarışmasında ikinci olan öğrencileri ödüllendirdi. 

Özbek, Matematik dalında hazırladıkları projeyle ikinci olan Adilcevaz Anadolu Lisesi Öğrencileri Ahmet Kızmaz, Ömer Arıç ve Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş'ı makamında kabul etti. 

Öğrencileri elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Özbek, "Bu tür projeler sizlerin önünü açacaktır. Matematik bence en zor derslerin başında geliyor. Matematik'i iyi bilen bir öğrenci diğer derslerinde de başarılı olur diye düşünüyorum. İlçemizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için sizi ve öğretmenlerinizi kutluyorum" dedi.

Özdaş ise ilçede eğitim kalitesinin sürekli arttığını belirterek, yarışmadan birincilikle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. 

Özbek, derece elde eden öğrencileri ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi. 

Son Güncelleme: 21.04.2015 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.