07 Temmuz 2015 Salı 22:26
Türkiye Tiyatrolar Birliği bölge sorumlusu Bitlis'ten

Bitlis'te faaliyet gösteren Anadolu Komedram Oyuncuları Tiyatrosu'nun (Tiyatro Akot) kurucusu Gökmen Okdayan, Türkiye Tiyatrolar Birliği Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu seçildi.

Okdayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlis'i tiyatroyla ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Tiyatro aşkını hem yeni nesile hem de 7'den 77'ye bütün Bitlis kentine sevdirmek istediklerini ifade eden Okdayan, şöyle konuştu:

"Hedefimiz, Bitlis'i sevgi, barış ve kardeşlik dolu tiyatro ve sanat şehri haline getirmektir. İnancımız, tiyatroya ve sanata olan tutkumuzla bu hayallerimizin bir kısmını gerçekleştirdik. Tiyatro Akot ve bana verilen Türkiye Tiyatrolar Birliği Doğu Anadolu Bölge Sorumluluğu, aslında bize daha tiyatro adına çok uzun bir yolun önümüzde olduğunu göstermektedir. Böyle bir görevin Bitlis şehrine verilmesi Bitlis şehrinin, Bitlis Eğitim ve Sanat Derneği ile Tiyatro Akot'un emeği, başarısı ve gururudur. Bu görev tiyatro grubumuzun, bizlerin tiyatro adına yaptığı kaliteli başarılı ve aşk dolu oyunların ve çalışmaların karşılığı, taktiri ve güvenidir. Bu görevin Bitlis ve Bitlis şehrine kazandıracağı çok şey olacaktır."

Kentte tiyatro çalışmalarında bazı kurum ve kuruluşların kendilerine büyük destekler verdiğini dile getiren Okdayan, faaliyetlerinde kendilerine destek sunan Bitlis Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bitlis Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Son Güncelleme: 07.07.2015 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.