09 Nisan 2016 Cumartesi 09:23
Vali Çınar, Adilcevaz'da İncelemelerde Bulundu

Bitlis Valisi Ahmet Çınar Adilcevaz’da incelemelerde bulundu.

2011 yılında Van'da yaşanan depremde büyük hasar gören Adilcevaz Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Vali Çınar, yeni yapılacak konakla ilgili mühendislerden bilgi aldı.

Burada bir açıklama yapan Vali Çınar, ülkemizde yeni yapılan hükümet konaklarının en az 50 yıla hitap etmesi gerektiğini söyledi.

Projenin hayata geçmesi için büyük çaba harcayan kaymakama teşekkür eden Vali Çınar, "Kaymakam bey gerçekten geldiği günden beri bu projenin hayat geçmesi için büyük çaba harcıyor, Belediye Başkanımız da kendisine bu konuda büyük destek veriyor. Yalnız mühendislerle yaptığımız incelemeler doğrultusunda projenin yeniden gözden geçirilmesi kararına vardık. Pazartesi gününden itibaren hızlıca mühendislerimiz tarafından bazı incelemeler yapılacak ve Adilcevaz ilçemiz için en uygun proje en kısa sürede başlayacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 09.04.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.