10 Mart 2016 Perşembe 15:53
Vali Çınar El Sanatları Kursunu Ziyaret Etti

Vali Ahmet Çınar, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) tarafından Sosyal Destek (SODES) projesi kapsamında Tatvan Küçük Sanayi Sitesinde açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile "Unutulmaya Yüz Tutmuş Sanatlar" Projesi kapsamında açılan naht, ahşap kutu tasarımı, ahşap boyama, ahşap işletmeciliğiyle ilgili el sanatları kursunu ziyaret eden Vali Çınar, kurs öğretmeni Eyyüp Caner Cengiz’den kurs ve kursiyerlerle ilgili bilgi aldı.

Yapılan el emeği göz nuru ürünleri inceleyip kursiyerlerle sohbet eden Vali Çınar, açılan kursun önemine vurgu yaparak, kursiyerlerin kısa sürede güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi.

Vali Çınar, kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ise kursa 30 kursiyerin devam ettiğini belirterek, unutulmaya yüz tutan naht, ahşap kutu tasarımı, ahşap boyama, ahşap işletmeciliği gibi el sanatlarını yeniden yaşatmak amacıyla kursu açtıklarını söyledi.

Dağdağan, "Bu anlamda da kursiyerlerin açılan kurslara yoğun bir ilgisi var. Tüm kursiyerlerimiz kısa sürede güzel çalışmalara imza attı. İnşallah kurs sonunda da kursiyerlerimizin güzel çalışmalara imza atacak. Tüm kursiyerlere başarı diliyorum" dedi.

Ziyaretti Vali Çınar'a kursiyerlerce üzerine "Vali Ahmet Çınar" yazısının işlendiği tablo hediye edildi.

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.