10 Mayıs 2016 Salı 11:48
Vali Çınar'dan, E-tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret etti.

Çınar, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ve Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında finanse edilen "El Ele Güzel Yarınlara" projesiyle, cezaevinde yapımı tamamlanan fitness salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Fitness salonuna, cezaevinde infaz ve koruma memuru olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Şakir Aydın'ın ismi verildi.

Açılışın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Vali Çınar ve beraberindekilere, cezaevi hakkında bilgi verdi.

Ataman, Çınar'a, cezaevindeki Bakır El İşlemeciliği Atölyesinde tutuklu ve hükümlülerin ürettiği hediyelik ürünlerden takdim etti.

Ziyarette Çınar'a, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Settar Afşar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Vali Yardımcısı Salih Altun ve Cezaevi Savcısı Gökhan Büyükşimşek eşlik etti.

Vali Çınar'dan, E-tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

Vali Çınar'dan, E-tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

Son Güncelleme: 13.05.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.