01 Mart 2016 Salı 16:43
Yeşim Taşlı Cihazlarla Şifa Arıyorlar

Tatvan ilçesindeki şeker, bel ve boyun fıtığı, kemik, mide, kas veya cilt rahatsızlıkları olan vatandaşlar, yeşim taşlı ve su ayrıştırıcı cihazlarla şifa arıyor.

Termal Masaj ve Sağlık Merkezine düzenli olarak giden vatandaşlardan 67 yaşındaki Rıfat Kara, yaptığı açıklamada, şeker hastası olduğunu belirterek, yeşim taşlı cihazlar ve akali su sayesinde kendini çok daha iyi hissettiğini, hastane raporlarının da normale döndüğünü söyledi.

Rahatsızlığının tedavisi için birçok yere gitmesine rağmen sonuç alamadığını belirten 60 yaşındaki emekli eczacı Ömer Kurban ise "Halk arasında fil hastalığı olarak bilinen lenfödem hastalığım var. Çok sayıda doktora başvurdum fakat sonuç alamadım. Şu an burada yeşim taşlı cihazlardan faydalanıyorum. Kısa süredir başladım ve biraz fayda gördüm, İnşallah iyi olurum" dedi.

Yeşim taşlı cihazlarla hastalara hizmet verdiklerini söyleyen Termal Masaj ve Sağlık Merkezi şube yetkilisi Vedat Yalçın da bel ve boyun fıtığı, kireçlenme, kemik erimesi, tansiyon, kolesterol, diyabet, romatizma hastalıklar ve mide rahatsızlıkları ile bunlara benzer hastalıkları olan vatandaşların, merkeze gelip yeşim taşlı cihazlardan ücretsiz yararlandığını kaydetti.

Yalçın, "Vatandaşlar ayrıştırıcı su cihazlarımızdan da faydalanıyor. Buraya düzenli olarak gelenler, kendilerini çok daha iyi hissettiklerini söylüyor" dedi.

Yeşim Taşlı Cihazlarla Şifa Arıyorlar

Yeşim Taşlı Cihazlarla Şifa Arıyorlar

Yeşim Taşlı Cihazlarla Şifa Arıyorlar

Yeşim Taşlı Cihazlarla Şifa Arıyorlar

Son Güncelleme: 01.03.2016 20:16
Anahtar Kelimeler:
BitlisTatvanTaşTedavi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.