07 Eylül 2015 Pazartesi 19:28
Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi

 Bitlis Belediyesince yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında, 55 öğrenciye sertifika verildi.

İsmail Eren Spor Kompleksi'nde öğrencilere sertifikalarını dağıtan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında, 10-16 yaş grubundaki çocuklar ve gençler için düzenledikleri yüzme kursunun sona erdiğini belirtti.

Ücretsiz olan kursun bir ay sürdüğünü bildiren Dağkıran, şunları ifade etti:

"Bu kursla çocukları ve gençleri sağlıklı bir beden ve ruh haline sahip olarak yetiştirmeyi, iyi bir eğitimin yanında kötü alışkanlıklardan arınmış birer birey olmalarını sağlamayı amaçladık. Başka bir amacımız da sosyal belediyecilik anlayışıyla çocukların eğitimi ve yetiştirilmesinde anne, baba ve ailelerin yanında bizlerinde yer almasıdır. Belediyemizin aracılığıyla 55 çocuğumuza yüzmeyi öğrettik. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Yüzmeye devam etmelerini ve ileride iyi bir yüzücü olmalarını diliyorum. Kursta emeği geçen eğitmenlere, ilgili müdürlüklerimize, öğrencilere ve velilerine teşekkür ediyorum."

Ardından Dağkıran, öğrencilere sertifikalarını dağıttı.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın

Yüzme Bilmeyen Kalmasın

Yüzme Bilmeyen Kalmasın

Son Güncelleme: 07.09.2015 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.