05 Şubat 2018 Pazartesi 18:27
Başkan Gülcüoğlu güven tazeledi

Bitlis’in Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (GESOB) Başkanlığına Ferit Gülcüoğlu yeniden seçildi.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Mevcut başkan Gülcüoğlu’nun yanı sıra Musa Suretli’nin aday olduğu genel kurulda, katılım gösteren 300 üyeden 173’ünün oyunu alan Gülcüoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Oda başkanlığına yeniden seçilen Gülcüoğlu, ilçe genelindeki tüm esnaf ve sanatkarlara kaliteli hizmet sunma gayreti içinde olduklarını ifade ederek, “Bu önemli görevde sizlerin memnuniyetine layık olabilmek bizim için onur kaynağı olacağı gibi bundan sonraki çalışmalarımızda da büyük destek olacaktır. Bizleri destekleyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kapımız herkese her zaman açık olacaktır. Oda başkanlığı seçimi, siz değerli esnafımıza hizmet etme yarışıdır" dedi.

Gülcüoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Aşkın Kutdenur, Adnan Özdenur, Şirin Dursun, Mesut Özer, Necat Sinay ve M. Şerif İlbey yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.