31 Ocak 2018 Çarşamba 09:02
Güroymak’ta yoksul ailelere ev

Bitlis’in Güroymak ilçesinde sosyal güvencesi olmayan yoksul aileler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan evler teslim edildi.

Kimsesiz, yaşlı, bakıma muhtaç, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerine elini uzatan Güroymak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), maddi durumu iyi olmayan 13 aileye prefabrik ev yaptı. Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Fakirleri, garipleri, yetimleri, öksüzleri ve muhtaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza (SYDV) bekliyorum. Bizim SYDV olarak her zaman kapımız, gönlümüz şehrimizin yetimlerine, gariplerine ve muhtaçlarına açıktır" dedi.

Haydar, Barış ve Şenevler mahalleleri ile Yamaç köyü ve Gölbaşı beldesinde yapımı tamamlan 13 evin anahtarını sahiplerine teslim ettiklerini belirten Alibeyoğlu, "Yaptığımız prefabrik evlerin iki adedi 60 metrekare, 11 adedi 92 metrekaredir. Bu evlerimizin bize maliyeti 260 bin TL’dir. Devlet olarak yaptığımız bu evlerde ailelerinizle güzel ve mutlu günler geçirmenizi diliyorum. Buraya teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Evlerin anahtarını alan vatandaşlar ise, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.