29 Ocak 2018 Pazartesi 13:19
Milletvekili Demiröz’den sağlık yatırımı müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis’e 20 milyonluk bir sağlık yatırımının yapılacağı müjdesini verdi.

Demiröz, Ahlat Devlet Hastanesine ek olarak 8 yataklı ek bina yapacaklarını belirtti. Sağlık yatırımlarına özellikle önem verdiklerini ifade eden Demiröz, “Ahlat Devlet Hastanesinin geçtiğimiz yıl yaptığımız 30 yataklı binasına ek olarak 80 yataklı, modern ve donanımı yüksek yeni bir bina daha yapıyoruz. Böylece yatak kapasitesini 30’dan 110’a çıkararak, D grubundaki hastanemizin statüsünü C grubuna yükseltmiş olacağız. Ödeneği hazır, projesi onaylandı. Şu anda ihale aşamasında. Yakın zamanda Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine 2 milyon yatırım ile bir anjiyo ünitesi kazandırarak hemşehrilerimizi tedavi için çevre illere gitme zahmetinden kurtardık. Ayrıca Bitlis’teki bütün hastanelerimizin acil ünitelerini kısa bir süre önce modernize ettik. Bu yaptığımız son yatırımla da Ahlat Devlet Hastanesi C grubuna yükselecek ve yedi olan uzman doktor sayımız 17’ye çıkacak” dedi.

Adilcevaz Devlet Hastanesinin büyütülmesiyle ilgili çalışmaların da yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Demiröz, “Hükümetimizin Bitlis’e yatırımları artarak devam ediyor. 15 Temmuz süreci ve 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanımızın ve demokrasinin yanında dimdik duran Bitlis’imize ne yapsak azdır. Bu yatırım, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.